De zomer maakt alles en iedereen relaxter. Een welverdiende vakantie brengt je in een mindset waarbij er alle ruimte is voor het bedenken van briljante ideeën en mooie toekomst plannen. En die ga je na de zomervakantie allemaal tot uitvoer brengen. Toch?

En om deze ideëen extra kracht bij te zetten hebben we een fijne nazomerse letterpers kaart gemaakt. Na onze ‘Inspire Someone Today’ poster hadden we weer zin om achter de degelpers te gaan staan. Dit keer niet in een koude wintermaand, maar op een hete dag waarbij de temperaturar tot boven de 30˙C steeg. Ondanks deze warme dag is het ons gelukt om de zweetdruppels tijdens deze inspanning niet op de mooie kaarten te laten vallen.

We hebben het drukproces met uiterste zorg uitgevoerd, met dank weer aan onze oud docent -en collega Paul Ruks van het Grafisch Atelier in Hilversum.

Met het maken van goede plannen, droom je ervan om ze ook daadwerkelijk uit te voeren. Daarom ons motto: Hey Sunshine, Let’s make it Happen! Maak je ambities waar, we wensen je een mooie nazomer!

Benieuwd naar het drukproces? Bekijk het making-of filmpje op onze facebook-pagina: facebook.com/zinneprikkelend